Historia

Välkommen till en restaurang med en 32-årig historia och erfarenhet!

Under våra 32 år i Hässleholm har vi hunnit att, med glädje mätta många tomma magar. Bony M smakade en av våra delikata pizzor, Henrik Larsson njöt av en härlig pastarätt och Carl Bildt avnjöt vår exklusiva entrecôte med stor aptit! Detta är bara av några välkända namn som besökt Casablanca under åren.

Casablanca har blivit känt av många Hässleholmsbor och kringboende som en restaurang med högsta kvalitet. I dag har vi stamkunder från t.ex. Helsingborg, Malmö och Göteborg som besöker oss år in och år ut. Alla vi som jobbar här gläds av att göra Er gäster nöjda och alla rätter tillagas med största omsorg!

1999 höll på att bli ett år utan stadsfestival för Hässleholm. Emin Sen, Casablancas ägare, klev då fram och blev Sveriges första invandrare att arrangera en stadsfestival. En festival som lockade 36 artister, för stora och små, E-type, Bony M och Charlotte Perelli är bara några av många. Festivalen blev en folkfest och den artistrikaste i Hässleholms historia.

Slutligen vill vi bara önska en riktigt skön stund på vår restaurang och önska Er hjärtligt välkomna tillbaka. Smaklig måltid!

Emin med personal

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close